گوگل پلاس برای همیشه تعطیل شد؛ تمامی اپلیکیشن‌ها به Currents تغییر نام دادند
تاریخ انتشار:۱۱:۵۸ ۱۳۹۹/۴/۱۹

گوگل پلاس برای همیشه تعطیل شد؛ تمامی اپلیکیشن‌ها به Currents تغییر نام دادند


میخ آخر هم بر تابوت گوگل پلاس کوبیده شد و اکنون تمامی اپلیکیشن‌های موبایلی سرویس قدیمی گوگل به Currents تغییر نام داده‌اند.




پروژه‌ی شکست‌خورده‌ی شبکه‌ی اجتماعی گوگل پلاس، به‌صورت رسمی به پایان راه رسید و دیگر اثری از آن مشاهده نخواهیم کرد. پس از این‌که حساب‌های کاربری شخصی گوگل پلاس در سال گذشته تعطیل شدند، اهالی مانتین ویو از تغییر کاربری شبکه‌ی اجتماعی برای کاربران تجاری خبر دادند. ظاهرا آن‌ها تصمیم دارند تا سرویسی تقریبا مشابه با لینکدین توسعه دهند که به‌نام Google Currents شناخته می‌شود. گوگل کارنتس اکنون به‌‌صورت رسمی در دسترس کاربران قرار دارد و اپلیکیشن‌های اندروید و iOS گوگل پلاس هم با گوگل کارنتس جایگزین شده‌اند. این جایگزینی، آخرین تغییری بود که هرگونه نام و اثر پلاس را از بین برد.


کارنتس باتوجه به تمرکزی که روی جامعه‌ی کسب‌وکار دارد، به افراد کمک می‌کند که در داخل سازمان‌ها ارتباط بهتری با هم داشته باشند. کاربران می‌توانند در کارنتس پست و مطلب ارسال کنند و درباره‌ی محتوای موجود، نظر بدهند. بخشی به‌نام home stream هم در کارنتس وجود دارد که عملکردی شبیه به فید خبری ارائه می‌کند. مطالب موجود در فید را می‌توان به ترتیب زمانی یا ارتباط با یکدیگر مرتب کرد. گوگل می‌گوید مدیران G Suite در هر سازمان نیز می‌توانند روی گفت‌وگوها و گروه‌ها نظارت و کنترل داشته باشند. در تصاویر زیر، نمایی از محیط کاربری کارنتس را مشاهده می‌کنید.





گوگل از سال ۲۰۱۸ برنامه‌ای چندمرحله‌ای را برای تعطیلی گوگل پلاس شروع کرد. یکی از دلایل تصمیم اهالی مانتین ویو، تعداد کم کاربران و تعامل ناچیز آن‌ها در پلتفرم بود. ازطرفی شرکت، آسیب‌پذیری‌های امنیتی متعددی در پلاس پیدا کرده بود که تصمیم به تعطیلی آن را وارد فاز جدی‌تری کرد. همین آسیب‌پذیری‌ها، منجر به سرعت گرفتن فرایند و جلو افتادن تعطیلی به‌اندازه‌ی چهار ماه شد. از آوریل ۲۰۱۹، حساب‌های کاربری شخصی در گوگل پلاس پاک شدند و سرویس هم تعطیل شد. کمی بعد، کارنتس در فاز بتا رونمایی شد.


اپلیکیشن جدید گوگل، اولین محصول آن‌ها با برند کارنتس نیست. شرکت یک اپلیکیشن مجله هم داشت که با همین نام، تا سال ۲۰۱۳ فعال بود. در آن سال، سرویس مذکور به Google Play Newsstand تغییر نام داد که درنهایت هم به Google News تبدیل شد. باید منتظر ماه‌ها و سال‌های آتی و بررسی نرخ استفاده از کارنتس جدید باشیم. شاید این سرویس جدید، بتواند عمر و بازدهی بیشتری نسبت به پلاس برای گوگل به همراه بیاورد.






منبع:zoomit


نظر به مطلب
نام:
ایمیل:
متن: 500 حرف دیگر میتوانید تایپ کنید
کد امنیتی: 74111