در مرکز تحقیقات مخابرات؛ سوئیچ چندرسانه‌ای مبتنی بر IP کم ظرفیت طراحی شد
تاریخ انتشار:۱۰:۴۹ ۱۳۹۸/۷/۳۰

در مرکز تحقیقات مخابرات؛ سوئیچ چندرسانه‌ای مبتنی بر IP کم ظرفیت طراحی شد


سوئیچ چند رسانه ای مبتنی بر IP کم ظرفیت به منظور جایگزینی با سوئیچ های سنتی مخابراتی و قابل رقابت با برندهای بین المللی طراحی شد.




به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز مخابرات ایران، حسن یگانه مجری طرح سوئیچ چند رسانه ای مبتنی بر IP کم ظرفیت با اشاره به برتری های این سوئیچ نسبت به سوئیچ سنتی گفت: محصول به دست آمده در این طرح، قابلیت رقابت با برندهای بین المللی دارد.


وی با بیان اینکه با ایجاد تحول در سیستم مراکز تلفنی، ضرورت حرکت از مراکز تلفن سنتی به سمت سوئیچ های تمام IP احساس می شود، افزود: از این رو پژوهشگاه ICT نسبت به بررسی این طرح، اقدام کرده است. در همین حال تبدیل سوئیچ چند رسانه ای سنتی به چند رسانه ای مبتنی بر IP، یکی از مباحث مطرح شده در اسناد بالادستی است. به نحوی که در اقتصاد مقاومتی و اسناد بالادستی به بومی سازی تجهیزات مبتنی بر IP تاکید و در سند مربوط به شبکه ملی اطلاعات نیز به بومی سازی شبکه سوئیچ اشاره شده است.


یگانه تاکید کرد: لذا با توجه به اهمیت موضوع، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف شد تا نسبت به پیاده سازی این سوئیچ اقدام کند. در تمام دنیا نیز سوئیچ مبتنی بر IP نسبت به سوئیچ سنتی غالب شده است و افزایش کارایی و عملکرد سوئیچ، کاهش هزینه مصرف انرژی، کاهش فضای ساختمانی مورد نیاز تجهیزات و همچنین کاهش آلایندگی محیط زیست، از برتری هایی است که باعث شده سوئیچ مبتنی بر IP طراحی و پیاده سازی شود.


این عضو پژوهشکده CT مرکز تحقیقات مخابرات ایران خاطرنشان کرد: از دیدگاه کابران نیز سوئیچ های مبتنی بر IP، امکان دستیابی به سرویس های متنوعی از صوت و ویدئو و همچنین داده را فراهم می کنند و این امر، کسب و کارهای جدید و فراوانی را جهت تغییر و تبدیل تجهیزات، مطرح کرده و موجب رونق بازار ICT شده است. سوئیچ IMX مدل سفیر، به عنوان نسل جدید سیستم های یکپارچه، توسط کارشناسان پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، جهت تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی و اهداف سند برنامه ششم توسعه در بخش ICT، با هدف ارتقای سطح کیفی و امنیت ارتباطات در شبکه های مخابراتی در مناطق شهری کوچک و روستایی طراحی و اجرا شده است.


یگانه با بیان اینکه نمونه مهندسی این طرح ایجاد شده و در اجرای محیط آزمایشگاهی تست های مختلف هم نتیجه مثبتی به همراه داشت، تاکید کرد: این نمونه، قابلیت پوشش با کمترین هزینه، از ۱۰ پورت تا هزار پورت را دارد و هسته اصلی آن، بر مبنای نرم افزار متن باز است.


عضو هیات علمی پژوهشگاه ICT گفت: سرویس های تکمیلی و اختصاصی، کنترل و مدیریت از طریق وب، ماژول ترانک بومی، به‌کارگیری ماژول های امن سازی و ... باعث می شود که این محصول، قابلیت رقابت با برندهای بین المللی را داشته باشد. در همین حال هزینه های پشتیبانی و نگهداری سیستم بسیار کم شده و قابلیت توسعه نیز وجود خواهد داشت.





نظر به مطلب
نام:
ایمیل:
متن: 500 حرف دیگر میتوانید تایپ کنید
کد امنیتی: 46961